--> Відвідувала навіть екстрасенсів: жінка вже 30 років не може скласти іспит з водіння | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відвідувала навіть екстрасенсів: жінка вже 30 років не може скласти іспит з водіння

2
5
Відвідувала навіть екстрасенсів: жінка вже 30 років не може скласти іспит з водіння
47-річна Ізабель Стедман з Великої Британії вже цілих 30 років намагається отримати водійське посвідчення. Жінка пройшла тисячу уроків водіння, змінювала інструкторів, витратила десятки тисяч фунтів проте так і не змогла скласти іспит у автошколі.

Про це повідомляє Мета.

Перший раз Ізабель пішла до автошколи у 17 років, саме тоді вона дізналася про свою фобію. Жінка каже, що щоразу, коли вона сідає в машину, їй здається, ніби вона ніколи раніше не була за кермом. Схоже, жінка так нервує і перевантажується, що мозок просто відключається, і в результаті вона непритомніє на кілька секунд, а коли прокидається, то авто вже стоїть на узбіччі дороги.

Британка навіть зверталася до гіпнотизерів і лікарів, але вони також не змогли їй допомогти. Медики відзначають, що ця фобія дуже дивна, адже жінка ніколи не потрапляла в ДТП.

Сама Ізабель не залишає спроб навчитися водити автомобіль і продовжує свої заняття. Жінка мріє побороти свій страх і сісти за кермо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо мізків немає то неякі екстрасенси не допоможуть.
Відповісти
Дайте їйномер струмівського сервісного - наші мєнти настільки дешеві, що здасть на «права» миттю
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні