Чоловік з обкладинки відомого альбому «Nirvana» подав на музикантів до суду

2
-3
Чоловік з обкладинки відомого альбому «Nirvana» подав на музикантів до суду
30-річний Спенсер Елден, який зображений немовлям на обкладинці легендарного альбому гурту Nirvana «Nevermind», подав до суду позов на гурт за розповсюдження дитячої порнографії.

Про це повідомляють Факти.

Чоловік розповів, що учасники рок-гурту заподіяли йому величезної шкоди, торгуючи його зображенням по всьому світу. Усамому позові йдеться про те, що учасники Nirvana зберігали та рекламували дитячу порнографію із зображенням Спенсера і натомість отримували за це грошову винагороду.

Батьки Елдена так і не підписали дозвіл на використання фотографій чотиримісячної дитини, а чоловік не отримав грошей з продажу альбомів і використання знімка.

На сьогодні обкладинка альбому «Nevermind» – одна з найвідоміших з усіх рок-альбомів. У позові також йдеться про стягнення по $150 тис. з кожного із 17 обвинувачених.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Проснувся"за стільки років, і закортіло " бабла зрубати".
Відповісти
так в чому суть позову : розповсюдження порнографії чи не заплатили ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні