--> «Помилка може коштувати життя»: Влад Яма потрапив до медиків після ресторану. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Помилка може коштувати життя»: Влад Яма потрапив до медиків після ресторану. ВІДЕО

2
2
«Помилка може коштувати життя»: Влад Яма потрапив до медиків після ресторану. ВІДЕО
Відомий український хореограф Влад Яма потрапив до лікарні після вечері в одному з ресторанів Києва. Уже вдома чоловіку стало важко дихати, та він відчув набряк горла. Про це хореограф розповів у сторіз для соцмережі Instagram.

Як розповів чоловік, причиною таких симптомів стала алергія. У ресторані, де вечеряв Влад Яма з близькими, у складі однієї зі страв була вказана карамель, проте натомість туди поклали мед, який викликав алергічну реакцію у танцюриста.



"У меню вказали, що у складі була карамель, а поклали мед. У закладі попросили вибачення і пообіцяли зробити висновки. Хоча така помилка може коштувати життя", – зазначив Влад Яма.

Танцюрист хотів самостійно дістатися до лікарні, щоб не будити домочадців, але відчував, що у нього опухає горло та не вистачає повітря. У результаті його терміново викликала швидку, артиста поклали під крапельницю.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро Яму закопають в яму.
Відповісти
Дома треба харчуватися!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні