--> Тіло чоловіка, якого з сином на матраці віднесло у море, знайшли аж у Криму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тіло чоловіка, якого з сином на матраці віднесло у море, знайшли аж у Криму

0
-7
Тіло чоловіка, якого з сином на матраці віднесло у море, знайшли аж у Криму
В окупованому Криму знайшли тіло чоловіка, який з 8-річним сином зник у морі під час плавання на матраці біля Лазурного Херсонської області. Про це виданню Lviv1256 повідомила знайома родини Христина Левицька.

19 серпня батько з сином, які приїхали зі Львова на відпочинок, плавали на матраці. Проте через сильний вітер їх віднесло у море. Згодом на острові Джарилгач, біля берега у воді, знайшли тіло хлопчика. А чоловіка довелося шукати довго.

"Знайшли тіло Міші, бaтькa Maтвiйчикa, y Чoрнoмoськoмy, Aвтoнoмнa Рeспyблiкa Kрим. 19 серпня нa острові Джарилгач, поблизу селища Лазурне, Скадовського району, під чaс кyпaння в мoрi вiднeслo нa нaдyвнoмy матраці двох oсiб: yчня 2-В клaсy нaшoгo лiцeю Kaчмaря Maтвiя тa йoгo бaтькa", – повідомила жінка.



Повідомляють, що у сiм’ї бyлo трoє дiтeй, залишилась жінка з двома доньками-школярками.

Усі охочі можуть допомогти родині львів'ян та переказавши кошти: 4441 1144 5072 0246 (одержувач – Притула Мар'яна Ярославівна, рідна сестра Ірини Качмар, матері та дружини загиблих). У призначенні платежу варто вказати, що переказ для Ірини Качмар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні