Раптово помер українець-велетень з Книги рекордів Гіннеса

0
2
Раптово помер українець-велетень з Книги рекордів Гіннеса
20 серпня перестало битися серце найвищої людини у світі українського походження, американського актора Ігоря Вовковинського.
Про це у Facebook повідомила його мама, пише Укрінформ.

"Ігор помер 20 серпня о 22:17 у лікарні від хвороби серця. Ми з його старшим братом були з ним до кінця. Його остання вечеря була: шматок Київського торта і фанта. А за декілька годин до смерті його провідали дружина Алла та діти. Ігор був радий їх бачити, і попри те, що йому було важко, пробував пожартувати над його племінником Андрієм, який вивчив українську мову за місяць в Україні ", - пише пані Світлана.

Ігор народився 18 вересня 1982 у вінницькому місті Бар, пізніше з мамою та старшим братом Олегом переїхав до США, у місто Рочестер штат Міннесота. Саме там їм вдалося зібрати кошти на необхідну операцію та лікування. Адже уже тоді він мав 182 сантиметри росту та вагу понад 90 кілограмів.

У 2010 його визнали найвищим жителем США.

Ігор з часом набував популярності, зокрема, під час передвиборної кампанії 44-го президента Барака Обами, як "найбільший прихильник".

Відомим на весь світ він став після того, як виніс Злату Огневич на сцену на конкурсі "Євробачення-2013".

Також Ігор був занесений до Книги рекордів Гіннеса, як найвища людина з ростом — 234,5 сантиметра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні