Вибила двері та зробила крок у вогонь: жінка врятувала від смерті трьох дітей

1
6
Вибила двері та зробила крок у вогонь: жінка врятувала від смерті трьох дітей
На Миколаївщині жінка врятувала від вогню трьох сусідських малолітніх дітей. Про це повідомляє ТСН.

Пожежа виникла в одноповерховому багатоквартирному будинку. Місцеві жителі відчули запах диму та вийшли усі на вулицю, де побачили, що горить квартира молодої родини з трьома маленькими дітьми. Одна з жінок вибила двері та врятувала малечу від вогню.

Дівчаткам-блюзнючкам 5 років, їхній молодшій сестриці - 3 роки. Діти були без свідомості, але дихали, проте надихалися чадним димом. Нині усі діти перебувають в реанімації.

Жінка розповіла, що не розуміє, як вибила двері у кімнату, де побачила, що на підлозі обличчям донизу лежала найменша дитина, яку вона першою винесла на двір. Потім розшукала другу. Жінка вибігала надвір, аби набрати повітря у легені і знайшла третю дитину і винесла її.

Як стало відомо, у момент пожежі діти були вдома самі. Батько був на роботі, а матір вийшла у справах. За словами експертів, пожежа могла виникнути через загоряння проводки біля телевізора, або ж її спричинили самі діти, адже у кімнаті були розкидані сірники.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таким свідомим громадянам, як ця жінка треба зразу давати героя України. Зацім 95% сусідів будуть стояти і тупо дивитись, як хата чи приміщення горить та розпускати плітки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні