Повідомили, скільки українців лишилося в Афганістані та як їх повертатимуть

1
0
Повідомили, скільки українців лишилося в Афганістані та як їх повертатимуть
Згідно з інформацією речника Міністерства закордонних справ Олега Ніколенка, на території Афганістану залишається до 50 українців. Про це чиновник повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, одразу дві українські дипустанови – в Таджикистані та Пакистані – моніторять ситуацію та готові допомагати українцям.

За інформацією МЗС, в Афганістані продовжують перебувати до 50 українців. Переважно, це люди, які працюють за приватними контрактами, та громадяни афганського походження. Майже з усіма встановлений зв'язок, дипломати уточнюють, хто із них має бажання бути евакуйованим.

Крім того, паралельно опрацьовуються можливі шляхи безпечної евакуації, у тому числі із використанням можливостей іноземних партнерів.

Чиновник також нагадав, що цієї ночі український літак евакуював із Афганістану 8 українців та 71 іноземного громадянина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мона вимiняти на сало
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні