Війна у Афганістані закінчена - «‎Талібан»

5
4
Війна у Афганістані закінчена - «‎Талібан»
Після того, як таліби увійшли до столиці Кабула, вони заявили, що війна в Афганістані закінчилася. Також такій заяві посприяла "втеча" з країни президента Ашрафа Гані.

Про це повідомляє "Al Jazeera".

Відповідну заяву зробив прессекретар політичного офісу "Талібану" Мохаммад Наїм. Також він закликав міжнародне співтовариство до мирних відносин.

Деталі заяви Наїма про досягнення миру в Афганістані
За його словами, "Талібан" досягнув того, чого прагнув. А саме "свободи країни та незалежності народу".

"Дякувати Богові, війна в країні закінчилася", – наголосив речник "Талібану".

Він додав, що "вони не дозволять нікому використовувати афганські землі для націлювання на когось, і вони не хочуть завдавати шкоди іншим".

"Ми просимо всі країни та організації сісти з нами за стіл переговорів для вирішення будь-яких питань. Ми хочемо мати мирні взаємини та прагнемо розвивати кілька напрямів спілкування, уже відкриті з іноземними країнами", – зауважив Наїм.

Прессекретар також зазначив, що "Талібан" не хоче жити в ізоляції, і тип правління та форма режиму скоро стануть зрозумілими. Угрупування поважає права та свободу вираження поглядів жінок і меншин в межах закону шаріату.

Водночас Наїм запевнив, що "Талібан" готовий забезпечити "безпеку іноземних громадян і членів дипломатичних місій, які перебувають у країні".

Про "втечу" президента Гані

За словами речника "Талібану", вона була несподіваною, і "навіть близькі люди цього не очікували".

"Ми готові вести діалог з усіма афганськими діячами та гарантуємо їм необхідний захист", – каже Наїм.

Також він наголосив, що "Талібан" бачить плоди своїх зусиль і жертви протягом 20 років, і в обмін на невтручання Афганістан прийме політику невтручання у справи інших.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все закінчено. При тому, що США на весь світ кричали, що ми переможемо «‎Талібан» і нарешті, янки - всралися.
Відповісти
саме так, кляті янки не хочуть воювати і вмирати за народ афганістану.. Янки дали їм гроші, зброю, вчили їх майже 20 років, а армія Афганістану взяла і здала все без бою. Але вині звичайно янки.
Відповісти
"Угрупування поважає права та свободу вираження поглядів жінок і меншин В МЕЖАХ ЗАКОНУ ШАРІАТУ" вбий невірного - це один із законів шаріату ?
Відповісти
і шо? майдануті долбо.оби подихаючи втричі зменшили нам пенсії! і ми маємо їх тепер майдаунів за це жаліти й героями дебілів величати? та плювати на них ми хочемо за трикратно обкраденні з нас пенсії! майдануті бандити злочинно створили держпереворот й привели до влади жидочортів вальцмана й зельцмана грабувати пенсіонерів!!! отце так здобули...держзраднитський переворот. і навіщо нам така європа яка не захищає стариків і має нас в жопі!
Відповісти
Хай подохне ТРИКРАТНО КРАДУЩИЙ ПЕНСІЇ клоун зеленський з обосраним гавномсмердящим хряком петьком порошенком!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні