--> Батьки не можуть стримати сліз: хлопчик, який загубився на Говерлі, був знайдений. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Батьки не можуть стримати сліз: хлопчик, який загубився на Говерлі, був знайдений. ВІДЕО

0
2
Батьки не можуть стримати сліз: хлопчик, який загубився на Говерлі, був знайдений. ВІДЕО
15 серпня приблизно о 19:30 6-річного Олексійка Стефанціва, який загубився під час сходження на Говерлу, знайшли волонтери з Коломиї. Дитину шукали понад добу з вечора 14 серпня.

Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області у Фейсбуці.

"Хлопчика, який загубився напередодні під час сходження на Говерлу, відшукала о 19:27 група волонтерів на маршруті в сторону гори Кукул," — йдеться у дописі.

Олексійко живий та зумів поспілкуватися з батьками по телефону.

"Дитину знайшли на горі Велика Космецтка на відстані понад 2 км, на кордоні із Закарпаттям. 1,5 години ходьби для дорослого. Зараз хлопчика спускають", — повідомили на сайті Держслужби України з надзвичайних ситуацій.



Станом на 21:00 хлопчика уже передали батькам. Він почуває себе добре. Про це розповів на своїй сторінці у Фейсбуці радник міського голови Івано-Франківської громади Назар Кішак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні