--> «Помоліться за душу раба Божого Віталія»: у відомого українського співака помер батько | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Помоліться за душу раба Божого Віталія»: у відомого українського співака помер батько

0
-8
«Помоліться за душу раба Божого Віталія»: у відомого українського співака помер батько
Український співак Віталій Козловський повідомив про трагедію в родині – у знаменитості помер батько Віталій Сергійович Козловський.

Про це співак повідомив на своїй сторінці у Інстаграмі.

Козловський опублікував зворушливий допис, в якому показав архівні фото з рідним татом. Співак попросив шанувальників помолитися за батька і подумки побажати його душі вічного спокою.

"Дорогі друзі. У мене сьогодні дуже важкий день – пішов з життя мій найкращий тато в світі – Віталій Сергійович Козловський (12.04.1947-15.08.2021). Пишу не для співчуття, прошу вас помолитися за душу раба Божого Віталія або просто подивіться на ці фотографії і подумки побажайте душі мого тата вічного спокою", – повідомив у фотоблозі Віталій.

Користувачі мережі підтримали Козловського і висловили свої співчуття. Також написали слова підтримки колеги по цеху: Аліна Гросу, ексучасниця гурту "НеАнгели" Вікторія Смеюха і інші.

"Вітасю, тримайся, наші співчуття", "Тримайся, любий друже! У цей момент ти пов'язаний з татом узами молитви і любові. Співчуваю. Світла пам'ять", – писали під знімками в Інстаграмі.

Зауважимо, причину смерті батька Козловський так і не назвав. Задовго до цього, Віталій розповів у ексклюзивному матеріалі, що ще минулого року його тато захворів на COVID-19. Тоді артист зізнавався, що батько був реанімації з двобічною пневмонією, але остаточно він не відновився.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні