Тарифи на комунальні послуги: як зміняться ціни восени 2021 року

1
-3
Тарифи на комунальні послуги: як зміняться ціни восени 2021 року
Через додорожчання енергоносіїв в світі, український уряд готується до підняття цін на житлово-комунальні тарифи.

Про це повідомляє FaceNews.

У прогнозі економічного і соціального розвитку України на 2022-2024 роки, схваленому Кабміном 31 травня йдеться про те, що тарифи для населення на гарячу воду і опалення в 2021 році виростуть 33%. Надалі ціни будуть рости меншими темпами.

Уряд підняв середню ціну на електроенергію для населення на 36,6% з 1 січня 2021 року. Після цього ціни були заморожені до 1 вересня. Кабмін готується підняти тариф, при цьому розробляються різні варіанти ціноутворення.

Ціни на газ для населення не змінювалася до кінця квітня 2021 року. Зокрема, «Нафтогаз» визначив річний тариф на рівні 7,96 грн / куб. м. Інші великі постачальники продають газ приблизно по цій же ціні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого ми українці маємо купувати електроенергію по світових цінах, адже ми електроенергію свою виробляємо, і зарплати у нас далеко не світові? А по деяких цінах ми вже Європу обігнали. Так що постійний ріст тарифів це все жлобство наших олігархів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні