Жінка прикинулась іноземцем-багатієм та заставила «кохану» взяти кредит на 600 тисяч гривень

0
-2
Жінка прикинулась іноземцем-багатієм та заставила «кохану» взяти кредит на 600 тисяч гривень
У Києві жінка знайомилася у мережі та видавала себе за іноземця-багатія, а коли увійшла у довіру, то змусила жінку взяти кредит для сплати штрафу на митниці за дороговартісний подарунок.

Про це повідомляє департамент кіберполіції Національної поліції.

41-річна зловмисниця працювала в університеті та мала доступ до даних іноземних студентів. Фото одного з них вона й використовувала у злочинних цілях.

Жінка створила профіль на сайті знайомств і близько року вела переписку з потерпілою, видаючи себе за чоловіка-іноземця. Цей «чоловік», за легендою зловмисниці, надіслав потерпілій посилку зі злитками золота, однак на митниці на дороговартісний подарунок нібито наклали арешт.

Для сплати вигаданого штрафу зловмисниця переконала потерпілу взяти кредит на 600 тисяч гривень та перерахувати на власний рахунок зловмисники.

Кіберполіція Києва викрила порушницю та після проведення обшуків за місцем її проживання вилучила усі кошти, які та отримала обманним шляхом.

Зловмисниці загрожує до 12 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні