Вчительці, під час екскурсії з якою на водоспаді загинув школяр, загрожує до 5 років позбавлення волі

0
-2
Вчительці, під час екскурсії з якою на водоспаді загинув школяр, загрожує до 5 років позбавлення волі
Вчителька, яка повезла дітей на екскурсію у Карпати, може сісти у в’язницю на 5 років через загибель хлопчика.

Про це повідомляє Всеосвіта.

Львівську вчительку, учень якої 2 червня загинув під час екскурсії на водоспаді Кам’янка, офіційно звинуватили у смерті 12-річного школяра.

Проти вчительки порушили кримінальну справу за статтею про неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей, що спричинили смерть неповнолітнього або інші тяжкі наслідки. Жінці загрожує обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Волинь24 нагадує, що 2 червня 2021 року у селі Кам’янка, що на Львівщині, під час екскурсії загинув шестикласник. Учень підійшов близько до води, послизнувся і впав у водоспад.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні