У Луцьку двоє нетверезих чоловіків вкрали міські електросамокати

0
-9
У Луцьку двоє нетверезих чоловіків вкрали міські електросамокати
У Луцьку двоє нетверезих чоловіків вкрали нові вуличні самокати, які встановили спеціально для руху лучан та гостей міста.

Про це повідомляє Конкурент.

Співвласник сервісу самокатів Сергій Совик розповідає, що це сталося ще в перші дні прокату самокатів у місті – наприкінці минулого тижня. Важливо те, що самокат можна взяти у будь-якій точці міста та залишити так само, де закінчується рух. У проміжку між користуванням самокати залишаються заблокованими, проте стоять без нагляду на вулицях міста.

«Ми запобігли декільком крадіжкам наших самокатів. Два самокати довелось буквально забирати із квартири», – розповів Сергій.

Також Сергій поділився відео, як власники самокатів забирали їх у крадіїв. На відео чоловік говорить, що самокати він з товаришем «знайшов» і вирішив «врятувати» їх від дітей, бо вони просто собі «валялися» на дорозі.

«А ми їх нікуди не запускали. Не продавали, нічого. Забирайте їх, да й всьо. Якби дітвора забрала – то була би біда. Це факт», – каже чоловік, який і забрав самокати з вулиці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні