В Одесі турист побився з працівником пляжу: не хотів платити за шезлонг

0
-5
В Одесі турист побився з працівником пляжу: не хотів платити за шезлонг
На Одеському узбережжі 37-річний відпочивальник побив працівника розважального центру. Той вимагав від туриста заплатити за лежак.

Про це повідомили в поліції.

Їм довелося затримати жителя Черкаської області за бійку з біч-боєм. При цьому правоохоронці зазначили, що чоловік, що напав на працівника пляжу знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Правоохоронці розповіли, що відпочиваючий на пляжі відмовився заплатити за шезлонг і вступив у перепалку з персоналом. Однак вже за якийсь час словесна лайка переросла в нанесення побоїв працівникові розважального закладу.

"У хід пішли кулаки. Далі правопорушник схопив дерев'яну палицю і вдарив біч-боя. Удар був на стільки сильним, що проломив тому череп. З місця злочину турист втік", - зазначив старший слідчий відділу поліції №5 Одеського районного управління поліції №1 Роман Задніпряний.

Як розповів правоохоронець, втекти далеко підозрюваний не зміг. Через короткий час його зловили в центрі міста.

Затриманому пред'явлено підозру за ч. 1 ст.121 Кримінального кодексу України. Його помістили в слідчий ізолятор. Призвіднику бійки загрожує від п'яти до восьми років в'язниці.

В огляді пляжів Одеси Hotel-otrada.com, вартість лежаків, шезлонгів і просторих ліжок на пляжах Одеси варіюється від класу пляжу та інфраструктури навколо. В середньому за лежак просять від 120 до 170 гривень. Однак, якщо той розташований біля моря вартість зростає до 250. "Люкс" місця на пляжах стоять до тисячі гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні