«Звичайно, не для всіх»‎: ‎зарплата українських викладачів зросте до $4000

3
0
«Звичайно, не для всіх»‎: ‎зарплата українських викладачів зросте до $4000
Міністр освіти Сергій Шкарлет заявив, що заробітні плати викладачів в Україні можливо підвищити до $4 тис, проте отримувати її зможуть не всі. Глава міністерства зазначив, що коли таке підвищення зарплат відбудеться, це буде "точка перезавантаження нашої вищої освіти".

Про це Шкарлет розповів виданню "Сьогодні".

"Це трапиться, коли буде запущений Президентський університет. Для кращих викладачів $4 тис. будуть реальністю. Звичайно, не для всіх", – заявив міністр.

Також він зазначив, що в поточному році повинні провести два підвищення зарплат для педагогів. Так, перше відбулося вже 1 січня, тоді оклади виросли на 20%. А друге підвищення проведуть в грудні, воно складе 9%.

"Тому за 2021-й буде підвищення майже на 30%. На 2022-й очікується підвищення на кінець року – приблизно на 10%", – підсумував глава міністерства.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому вчителів не рощумнішають а зарплати їм добавляти ???І пенсіонери сидять
Відповісти
не для всіх. тільки для тих, хто дасть 3000 відкату
Відповісти
А вчителі там часом не з 95кварталу будуть? Чи може "науКивця" туди викладачем візьмуть!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні