На зупинці у Львові чоловік домагався дівчину, а перехожі не реагували

0
-7
На зупинці у Львові чоловік домагався дівчину, а перехожі не реагували
У Львові на зупинці громадського транспорту до 23-річної дівчини чіплявся чоловік, а перехожі ніяк на це не реагували.

Про це повідомляє ТСН.

Інцидент стався напередодні, 9 серпня. Потерпіла розповідає, що вона йшла на роботу і на неї біля зупинки напав невідомий чоловік. Він почав домагатися її та торкався нижче пояса. Зі слів дівчини, на вулиці тоді було багато людей, проте вони не реагували на її крики.

«Ми з хлопцем 20 хвилин за ним йшли, оскільки він тікав, і не хотів чекати на поліцію. Це було моє прохання не розбиратися силою, а зробити все законно. При цьому всьому ця особа почала кричати «торкнешся мене – помреш» і нишпорити в рюкзаку», - зазачила дівчина.

Після цього чоловік сів у маршрутку та намагався поїхати, але патрульні встигли затримати підозрюваного. У відділку ж нападник заявив, що «його попутало».

«Його відмазка: «мене попутало і я захотів в той момент, то зробити», - розповідає дівчина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні