Моторошні тварини, які були створені вченими

0
-3
Моторошні тварини, які були створені вченими
У наш час наука розвивається дуже швидко, так само швидко розвивається і генетика. Зараз вчені можуть штучним способом створити різні генетичні винаходи і іноді такі винаходи можуть бути жахливими.

Химера свині та людини

Химера – організм, який створений шляхом злиття клітин двох різних тварин. У 2017 році вчені розповіли про те, що вони успішно створили гібрид людини та свині. Команда вчених злила клітини людини з ембріоном свині, яким після цього запліднили свиноматку. Такий ембріон розвивався 28 днів, після чого ембріони були вилучені штучним шляхом. Вчені хочуть схрестити людину з твариною, аби в подальшому, можливо, виростити розумну тварину.

Пацюк Ваканті

Пацюк – вухо був створений вченими і викликав багато обговорень щодо аморальності таких експериментів. Команда вчених змогла виростити хрящову тканину вуха на спині пацюка. Сам вчений заявив, що навіть такі складні структури, як хрящі можуть бути штучно вирощені.

Павук – коза

Спочатку вчений здобув ген домашнього павука-хрестовика, який відповідає за мотання павутини. Потім чоловік схрестив цей ген з геном кози, яка відповідає за вироблення молока. Після цього схрещені гени введи в матку кози, а через 150 днів народився павук – коза. Молоко, яке виробляють павуки кози багаті білками через павуковий шовк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні