Судили волинянку, яка найняла кілера для вбивства колишнього чоловіка

0
-5
Судили волинянку, яка найняла кілера для вбивства колишнього чоловіка
На Волині жінка задумала позбутися колишнього чоловіка і почала шукати найманого вбивцю. Така ідея у жінки виникла через неприязні відносини під час проживання у шлюбі ще у квітні цього року. Про це стало відомо з ухвали про застосування запобіжного заходу Луцького міськрайонного суду 7 серпня 2021 року.

Аби реалізувати злочин жінка вирішила за гроші найняти вбивцю. 17 липня вона знайшла потенційного виконавця, проте останній усвідомивши наміри жінки повідомив про це поліцію та, аби не сполохати підозрювану, погодився виступити в ролі виконавця вбивства.

30 липня вони зустрілися у селі Ладинь Ковельського району, де чоловік підтвердив готовність виконати вбивство на замовлення. Саме там вони обговорили деталі злочину.

Уже 3 серпня відбулася повторна зустріч у Володимир-Волинському, де обговорили суму грошової винагороди за виконання вбивства в розмірі 10 тисяч гривень, та направились у місто Нововолинськ, аби конкретизувати місця проживання жертви. Також тут відбулася передача завдатку за виконання злочину у сумі тисячу гривень.

Опісля були виготовлені фотознімки, на яких був зображений нібито вбитий чоловік, які 6 серпня надіслали замовниці.

Пізніше, на узбіччі дороги поблизу села Ладиць жінка, будучи впевненою у виконанні замовлення, передала чоловіку 200 гривень, та зобов`язалась в майбутньому виплатити решту суми за виконане вбивство, після чого була затримана працівниками поліції.

Оскільки жінка підозрюється у вчиненні тяжкого злочину, становить небезпеку для суспільства, суд постановив застосувати до неї винятковий запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів, без визначення розміру застави до 4 жовтня 2021 року.

Підозрювана раніше не судима, не працює, не має постійного джерела заробітку та має на утриманні неповнолітню дитину.

Зазначимо, що за вчинений злочин жінці передбачається покарання до 15 років позбавлення волі, або довічного позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні