--> «‎Я не посилав його на Донбас»: водій маршрутки не захотів везти бійця ООС. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«‎Я не посилав його на Донбас»: водій маршрутки не захотів везти бійця ООС. ФОТО

3
-6
«‎Я не посилав його на Донбас»: водій маршрутки не захотів везти бійця ООС. ФОТО
У Чернівецькій області водій маршрутки Горбівці – Глибока відмовився безоплатно везти ветерана АТО-ООС на Донбасі. Також він влаштував скандал із жінкою, яка заступилася за бійця.

Про це написала у Фейсбуці одна з пасажирок цієї маршрутки Корнелія Василаш. Вона оплатила 18 гривень за проїзд військовослужбовця.

"Я почала казати, що ті, хто воював, мають безоплатний проїзд. На що водій відповів, що його туди не посилав", – розповіла жінка.

Почалася перепалка, водій зупинився і почав виганяти пасажирку, але вона відмовилася виходити. Чоловік пообіцяв, що більше її ноги не буде у його автобусі.

Також водій скасував останній обідній рейс у село, і людям довелося добиратися попутнім транспортом.

"За його словами, винна все я, бо заступилася за учасника АТО", – додала Василаш.

Вона повідомила, що водія звати Аурел Алергуш, а ветерана – Ігор Бажан.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивна та Буковина. То московський піп румунського походження погрожує фізичною розправою свідку перебування попа в нетверезому стані за кермом свого авта. То водій автобуса, чи то румун, чи то гагауз, чи просто ватне лайно відмовляється коритись українському закону. А все тільки тому, що поліція, інші правоохоронні органи лишаються аваківськіми і тому знову неурядовим ветеранським організаціям, а не державним органам, доведеться нагадувати, хто в країні господар
Відповісти
Правильно вдіяв керманич автобуса, тим більше, якщо це його власний автомобіль і він працює тільки згідно договору, або без договору на цьому маршруті. Бажає водій авто: вийшов на маршрут, бажає не вийшов, бажає скасовує рейс, бажає бере чи підбирає по маршруту пасажира, не сподобався пасажир не бере, це право водія маршрутки. Приватна власність. Я на місці водія, вчинив би аналогічно. Якщо на маршруті слідування сяде таких пільговиків 15-25 пасажирів та ще займуть сидячі місця для людей, які оплачують 100% за проїзд , то вийде, що водій автобуса один раз на 7-м робочих днів виїзджає на маршрут за свій рахунок (оплата квитків+пальне+запчастини). Кому це треба?, возити "хитровиїбаних", які тикають незаслужені посвідчення, користуючись пільгами, половина з яких отримали дані посвідчення за хабарі. Зараз посвідчення учасника чи ветерана АТО/ООС коштує 35-50 тисяч грн. І близько не перебував на фронті, не брав зброю у руки, а купив і користуйся пільгами все своє нікчемне життя.
Відповісти
сподіваюсь, карма тебе ща твої всхрюки настигне швидко і твоє нікчемне існування закінчиться, старий підр
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні