Мера Львова розкритикували після виступу на Бандерштаті без захисної маски. ФОТО

2
6
Мера Львова розкритикували після виступу на Бандерштаті без захисної маски. ФОТО
На Бандерштаті виступив мер Львова Андрій Садовий, який попри пропаганду маскового режиму був без неї.

На своїй фейсбук сторінці Садовий відзначив, що Бандерштат - це завжди особлива пригода. Також він написав, що 15 років фестиваль незмінно береже українські традиції і стає все масштабнішим.

Попри всю радість та запал після виступу Андрія Садового на гутірковій сцені фестивалю, коментатори допису поцікавилися, чому Садовий, як «головний масочник і прививочник був без намордничка, який він так втюхує».

Під дописом політика почалися дискусії щодо того, чи потрібна маска у зеленій зоні, де і була розташована гутіркова сцена.

Деякі коментатори почали казати, що у зеленій зоні та на свіжому повітрі маска не потрібна. Натомість інші зазначили, що у такому випадку має бути дистанція, або ж людина має бути вакцинована. На фото можна побачити, що дистанції між слухачами Садового – не було.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на цьому фото - людей в масках?
Відповісти
Чого ви причепились? Може вже і не буде того бандершату. А організаторам пофіг на той ковід. Всі там гуртом скакали, танцювалт, обнімались.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні