--> В Україні введуть податок на необґрунтовані витрати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні введуть податок на необґрунтовані витрати

3
0
В Україні введуть податок на необґрунтовані витрати
Кабінет міністрів готує для внесення до Верховної Ради законопроєкт про так звані непрямі методи податкового контролю. Згідно з документом, податкова зможе уточнювати походження коштів, спрямованих на придбання цінних активів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заява голови Комітету Верховної Ради з питань фінансів, податків та митної політики Данила Гетманцева.

За його словами, зараз проєкт закону знаходиться в стадії розробки, надалі Кабмін передасть його на розгляд до парламенту.

"Якщо людина не зможе відповісти або показати декларацію про амністію, то вона буде змушена доплатити податок на витрати, які не може пояснити", - заявив Гетманцев.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Писаки, що за тупорилі заголовки?
Відповісти
З низки висловлювань цього "слуги" складається враження, що це звичайна "кремлівська консерва", головним завданням якої є збудження громадської напруги
Відповісти
Може і не консерва, але точно зафіксовано, що залюбки і за гроші лобіює крупний бізнес. Лобіював і лобіює ігорний бізнес, а ще водиться з проросійськими політиками, зневажливо ставиться до закону про державний статус української мови, захисників цього закону називає фашистами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні