Зниклу безвісти сім'ю знайшли через 10 днів: де вони були

0
-2
Зниклу безвісти сім'ю знайшли через 10 днів: де вони були
Правоохоронці розшукали безвісти зниклу родину, яка з 27 липня перебувала у всеукраїнському розшуку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінничини.

Повідомлення про зникнення подружжя та їхнього чотирирічного сина надійшло до Вінницького районного управління поліції вечері 27 липня. Орієнтування про безвісти зниклу родину надіслали в управління поліції усіх регіонів. Також зниклих шукали за допомогою засобів масової інформації та соцмереж.

Поліцейські переглядали відео з камер відеонагляду, за допомогою яких встановили, що родина на власній автівці поїхала в напрямку Житомирської області. 4 серпня зниклих знайшли на території Закарпаття.

"Члени сім’ї не стали жертвою злочину, з ними все гаразд. Наразі з’ясовують усі обставини їх зникнення", - повідомили у поліції.

Було відомо, що сім’я мала намір поїхати на море в Одеську область на відпочинок. За словами друзів родини, були заблоковані навіть їхні сторінки у соцмережах.

Деякі з друзів вважали, що зникнення пов'язано із роботою чоловіка, який вже 10 років займається обміном валют: міг мати при собі велику суму або "зникнути" через борги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні