Продукти, які ви більше ніколи не купите, коли дізнаєтесь з чого вони зроблені

4
12
Продукти, які ви більше ніколи не купите, коли дізнаєтесь з чого вони зроблені
Один з десяти продуктів, які ви можете купити в магазині – підробка. Продавці почали підміняти дорогі продукти їх дешевими аналогами, враховуючи те що у великих компаніях такі підробки можуть бути сфальсифіковані самими працівниками, а керівництво може навіть не знати про це.

Мармеладні ведмедики

Насправді, крім звичних інгредієнтів, таких як цукор, сироп та вода, у мармелад додають желатин. Ця речовина добувається зі шкіри та кісток корів, іншими словами – з відходів м’ясного виготовлення. Ці відходи висушуються та перемелюються, в результаті чого утворюється желатин.

«Pringls»

Всі думають, що чіпси зроблені зі скибочок картоплі, але насправді це зовсім не так. В складі чіпсів всього 40% картоплі, все інше – крохмаль та вода. Спеціальна машина замішує тісто для чіпсів, пресує його, а на виході з'являються круглі, апетитні чіпси до яких ми так звикли.

Ковбаса

В фарш на ковбасу йде те, що більш нікуди не можна застосувати. В цих відходах є і частинки з залишками м'яса. Їх перекручують для виготовлення найдорожчих категорій ковбаси, де м'ясних волоком має бути від 80%. Проте, є і такі ковбаси, в яких м'ясних волокон має бути навіть менше ніж 20%. Такі ковбаси виготовляються з перемелених кісток, сухожилля, шкіри та хрящів. Шкідливою така ковбаса не буде, проте і корисною її назвати не можна через низький вміст поживної цінності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це результат повної відсутності державного контролю за якістю продуктів
Відповісти
А те,що свиней,яких годують преміксами,а всі овочі напаковані нітратами,навіть злакові,як тільки зійшов сніг починають обприскувати хімікатами від бур"янів,як це сприймати? Ми сьогодні споживаємо суцільну "хімію!!!"
Відповісти
а куди дівають мясо?
Відповісти
М'ясо їдять 20% тих українських панів, яким положено його їсти. Решта 80% населення України для владних чиновників являються не людьми, а бидлом та мурахами. Ось тому зараз для 80-ти % населення ковбасні вироби та напівфабрики виготовленні не з м'яса, а з натуральних відходів, які при СРСР викидувались у відходи на сміття або при переробці такі відходи (жили, кістки, шкура, кишки, тощо) йшли на годівлю собак, котів, великої рогатої худоби, свиней. А зараз ми такими відходами харчуємось!!!???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні