--> «Бухай.. бухай»: про що переписуються «слуги народу» під час засідань ВР. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Бухай.. бухай»: про що переписуються «слуги народу» під час засідань ВР. ФОТО

0
3
«Бухай.. бухай»: про що переписуються «слуги народу» під час засідань ВР. ФОТО
Народна депутатка від фракції «Слуга народу» Ірина Борзова писала колезі по партії, аби той «бухав». Все це відбувалося під час засідання Верховної Ради.

Про це повідомляє Реаліст.

Чоловік, який підписаний у неї в телефоні як «Кузьминчик», пише, що йому не можна вже і поспати і просить Борзову більше йому не писати.

У відповідь Борзова написала чоловікові, що він «бухає» і знаходить для цього різні причини щодня.

«Бухай... Бухай... Сьогодні також не забудь знайти до вечора дуже важливу справу і бухануть. Ти алкаш і твоєму слову вірити не можна» - написала депутатка.

За змістом смс-повідомлень можна було б подумати, що вона спілкується зі своїм чоловіком, який є губернатором Вінницької області - Сергієм Борзовим. Проте, це не так, адже листування вона вела зі своїм колегою по фракції Сергієм Кузьміних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні