--> Смертельний конфлікт: чоловік посварився з дружиною, наїхав на неї та зник з місця ДТП | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смертельний конфлікт: чоловік посварився з дружиною, наїхав на неї та зник з місця ДТП

0
-3
Смертельний конфлікт: чоловік посварився з дружиною, наїхав на неї та зник з місця ДТП
У Мелітополі чоловік смертельно травмував власну дружину і зник з місця події.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Напередодні, 3 серпня, у Запоріжжі, місцевий житель повідомив поліцію про те, що він став свідком моторошної ДТП. Чоловік розповів, що біля багатоповерхового будинку автомобіль збив жінку та поїхав з місця події.

Після прибуття на місце події поліція встановила, що біля одного із багатоповерхових будинків стався гучний конфлікт між подружжям, які тут мешкали. 35-річний чоловік був нетверезий і в такому стані сів за кермо автомобіля. Він почав їхати зеленою зоною на території двору та збив свою 26-річну дружину, яка знаходилася поряд з автомобілем.

Жінка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці, а водій на автомобілі зник у невідомому напрямку.

Близько 8 години ранку, чоловіка на розшукуваному автомобілі затримала місцева поліція. Його обстеження у медичному закладі підтвердило стан алкогольного сп’яніння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні