Під час жнив спалахнула вантажівка з зерном: загинув водій

0
3
Під час жнив спалахнула вантажівка з зерном: загинув водій
Перекинулася вантажівка з зерном та спалахнув вогонь. Смертельна надзвичайна подія сталася на Харківщині.

Про це повідомляє ГУ ДСНС регіону.

На території сільськогосподарського підприємства у селищі міського типу Кегичівка Красноградського району під час вивантаження зерна перекинувся вантажний автомобіль ГАЗ.

Унаслідок перекидання вантажівки з зерном на бік пошкодилося газове обладнання. Вогонь миттєво спалахнув – унаслідок пожежі загинув водій автомобіля. На місце події прибуло відділення служби порятунку.

Працівникам ДСНС вдалося локалізувати загорання через сім хвилин після повідомлення про подію. Ще через 10 хвилин полум’я, яке спалахнуло на території сільськогосподарського підприємства, повністю ліквідували рятувальники. Наразі фахівці та правоохоронці з’ясовують всі обставини трагічної події, унаслідок якої загинула людина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні