--> Ознаки того, що людина геній | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ознаки того, що людина геній

1
-3
Ознаки того, що людина геній
Наскільки важко бути генієм, може зрозуміти лише геній. Ми зібрали підбірку фактів, які говорять про те, що ви точно геній.

Пізно лягаєте і пізно прокидаєтесь

Раніше таких людей називали «совами», а тепер про них можна сказати інше – генії. Вчені з Лондонської школи економіки стверджують, що люди які мають багато енергії займатися справами до пізньої ночі, набагато розумніші за тих, хто лягає спати рано.

З'являються сумніви у тому, що ви геній

Здатність сумніватися у собі може бути признаком того, що ви геній. Розумні люди не такі впевнені в собі. Вони можуть виправляти свої помилки та навіть вважають інших більш компетентнішими.

Хороше почуття гумору

Дослідження показали, що люди, які отримували високі бали з тестів на мислення мали гарне почуття гумору і більше всім подобались.

Сірі чи карі очі

Професорка Джоана Ров дослідила, що люди з сірими чи карими очима можуть мислити ширше, на відміну від власників інших відтінків очей. Ров каже про те, що такий висновок був зроблений в результаті наукових спостерігань.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я_геній!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні