82-річний лікар таємно запліднював своїх пацієнток власною спермою

0
3
82-річний лікар таємно запліднював своїх пацієнток власною спермою
У канадському місті лікар-репродуктолог запліднював своїх пацієнток власною спермою, в результаті чого на нього подали позови до суду 200 пацієнток.

Про це повідомляє Мета.

25-річна Ребекка Діксон одного разу попросила зразки ДКН у своїх батьків, тому що страждала непереносимістю глютену, а цей діагноз зі всієї родини був тільки у неї. Дівчина розповіла про проблему своїй подрузі Кет, яка теж мала непереносимість глютену. Цікавим фактом стало те, що її мати теж була пацієнткою Нормана Барвіна.

Результати тестів ДНК показали, що подруги є сестрами, а їхні батьки їм не рідні. Пізніше Ребекка вмовила самого доктора здати свій ДНК і її найгірші побоювання підтвердилися - він виявився батьком подруг.

На даний момент з'ясувалося, що у репродуктолога 17 дітей, але кількість може бути набагато більшою. Важливо те, що серед його пацієнток народили близько 500 жінок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні