Крововилив у мозок і кома: працівник УДО жорстоко побив танцівника Дорофєєвої

2
2
Крововилив у мозок і кома: працівник УДО жорстоко побив танцівника Дорофєєвої
У Києві невідомий чоловік жорстоко побив одного з танцівників співачки Наді Дорофєєвої.

Інцидент стався після закінчення сольного концерту співачки, в якому потерпілий брав участь, повідомляють Факти.

За словами Дорофеєвої, хлопець вийшов з клубу Ліфт, де чоловік спочатку штовхнув його на паркан, а потім завдав кілька сильних ударів.

У молодого хлопця діагностовано важкі травми, зокрема крововилив у головний мозок.

"Йому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому. Є фото і свідки інциденту. Заяву в поліцію ми вже написали. Найважливіше зараз, щоб Женя одужав, а особу, яка на нього напала, було знайдено", – розповіла співачка в соціальній мережі Instagram.

Вона також додала відеозапис, на якому зафіксовано нападника, і попросила своїх підписників допомогти в його впізнанні.

Як з'ясувалося згодом, чоловік, який жорстоко побив танцюриста, є військовослужбовцем УДО України. Про це повідомила пресслужба Управління державної охорони України у Facebook.



"Повідомляємо, що ця особа є не колишнім, а діючим військовослужбовцем УДО України. За цим фактом керівництвом Управління призначено службове розслідування, обставини події з'ясовуються. На час проведення розслідування військовослужбовця усунуто від виконання службових обов'язків", - відзначили в Держохороні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так і буде й надалі поки цих бандитів трикратного крадія пенсій янєлоха-зельцмана і вальцмана не побачите сидячими на нарах!
Відповісти
трикратний крадій пенсій мій пахан бувший совковий комуняка-порох хотів з мене зелупи зробити культурну порошенську скотину і я по вальцманськи продовжую трикратно совково-халявщиково красти натруженні пенсії в людей тому побіг і проголосував за себе зелупу наркаша членосмоктая і тепер трикратно крадучи пенсії верещу тут як кретиновий ЗЕ-бандит
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні