--> Відомий український режисер розкритикував шоу Тіни Кароль на «Atlas Weekend» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомий український режисер розкритикував шоу Тіни Кароль на «Atlas Weekend»

1
-2
Відомий український режисер розкритикував шоу Тіни Кароль на «Atlas Weekend»
Відомий український режисер Олег Боднарчук прокоментував шоу Тіни Кароль на відомому українському фестивалі.

Про це повідомляють Новини Ю.

Боднарчук каже, в певний час щось пішло не так в його творчих стосунках з Тіною Кароль та зазначив, що не співпрацює з нею вже давно.

Також режисер розкритикував шоу Тіни Кароль на фестивалі «Atlas Weekend». Мовляв, все, що співачка показала на сцені, не було ексклюзивом.

«Там збірка всіх шоу, які я тільки знав і бачив. Змія з шоу Брітні Спірс. Пам'ятаю навіть шоу, 2014-го, де року Ані Лорак піднімалася на плунжері, там були прикріплені фаєри, які вниз спрацьовували. Це все вже було. А сам прийом - людина на сцені виступає, його знімають, видають на екрани з обробкою - це було на початку 2000-х. Потім Бейонсе взяла у них, зробила по-своєму, потім Тіна Кароль взяла у Бейонсе зробила по-своєму », - зазначив режисер.

У свою чергу, Тіна Кароль відреагувала на слова режисера досить лаконічно. У сторіс з відео з режисером у своїй фан-групі виконавиця відповіла: «урод».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чим він відомий, цей режисер?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні