--> Чоловік зарізав 23-річну дружину імітувавши її самогубство | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік зарізав 23-річну дружину імітувавши її самогубство

0
0
Чоловік зарізав 23-річну дружину імітувавши її самогубство
На Житомирщині чоловік зарізав власну дружину у будинку, а поліції розповів про її самогубство.

Про це повідомляє 1ZT.

30 липня, поліцейські отримали повідомлення про виявлення тіла жінки у будинку. Експерти встановили, що смерть 23-річної жінки у селищі Першотравневого Гладковицької громади настала через отримані ножові поранення.

Поліція встановила, що чоловік, плутався у своїх показах та суперечив сам собі. Лише згодом підозрюваний розповів про події тієї ночі.
Чоловік розповів, що він повернувся вранці додому і виявив дружину з пораненнями на підлозі у кухні. Проте, під час огляду місця події та фіксації обставин поліцейські встановили, що на тілі жінки є ножові поранення. У подальшому також з’ясувалось, що між подружжям був затяжний конфлікт.

У розпалі емоцій чоловік завдав дружині травми, що стали смертельними. Згодом намагався приховати обставини, зімітувавши ймовірність самогубства. Підозрюваного, 29-річного чоловіка затримали. Йому загрожує 15 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні