--> Секретні точки на тілі, про які ви точно не знали | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Секретні точки на тілі, про які ви точно не знали

3
7
Секретні точки на тілі, про які ви точно не знали
Справа в тому, що на тілі людини є багато точок, під час натискання на які відбувається обмін процесів в організмі.

Точка активації сили

Якщо зібрати разом всі пальці руки, вона буде знаходитися в центрі долоні. Якщо ви відчуваєте що ви знесилені, або що дуже хочете спати, то варто всього лиш помасажувати точку в центрі. Після цього вам стане набагато ліпше і ви відчуєте себе королем.

Точка тепла

Така точка знаходиться на подушечці середнього пальця руки. Якщо масажувати цю точку, вона допоможе вам зігрітися і навіть побороти тривогу.

Точка сну

Щоб заснути якомога швидше та міцно спати, не обов’язково треба використовувати снодійні. Спочатку варто спробувати точковий масаж, який допомагає побороти безсоння.

Перша точка знаходиться на верхній частині стопи: між великим і другим пальцем ноги. Ви повинні натиснути на точку протягом 4-5 секунд, перш ніж намагатися заснути.

Друга точка знаходиться вище ручного зап’ястя на відстані трьох пальців. Аби легко заснути, варто тиснути на точку між венами протягом 5 хвилин.

Точка при головній болі

Вона знаходиться між великим і вказівним пальцем на перетині кісток. Великий палець ляже приблизно на середину лінії життя. Аби позбавитися болю, потрібно виконати 3-4 сильних та активних натиски на точку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ось мені чомусь такий точений масаж не допоміг впоратися з безсоння. Я Альпетонін пропила, щоб покращити якість сну. Зараз проблем зі сном немає, слава богу!
Відповісти
Жодного точечного масажу, медитацій та білого шуму. З безсоння тільки Альпетонін допоміг мені впоратися. Я приймала таблетки місяць. Нині вже легко засинаю без них.
Відповісти
Что за термин-в течении более 30 секунд??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні