--> Луцька міська рада вивчає можливість розширення кладовищ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцька міська рада вивчає можливість розширення кладовищ

0
1
Луцька міська рада вивчає можливість розширення кладовищ
Луцька міська рада вивчає можливість розширення територій кладовищ у населених пунктах, які входять до Луцької територіальної громади. Для цього Луцька міська рада викуповує земельні ділянки для суспільних потреб.

Про це повідомляє Конкурент.

Відповідне рішення ухвалила Луцька міська рада під час чергової сесії 30 липня.

Депутатка фракції Громадянського руху «СВІДОМІ» Алла Надточій наголосила на тому, що саме Луцька міська рада відповідальна за кладовища навколишніх сіл.

«Окрім центрального міського кладовища у селі Гаразджа, ми тепер відповідаємо за кладовища по території усієї громади. Скажіть. будь ласка, яка ситуація з територіями для поховань у інших населених пунктах? Чи проводився аналіз щодо потреби у розширенні інших кладовищ?» - поцікавилася Алла Надточій.

Як стало відомо в процесі обговорення, Луцька міська рада працює в цьому напрямку, зокрема планується розширення кладовища у Прилуцькому, а також вивчається така можливість в інших населених пунктах.

Нагадаємо: раніше повідомлялося, що у Володимир-Волинській громаді шукають нову земельну ділянку під цвинтар, адже Федорівське кладовище вже майже заповнене.

Тему пошуку ділянки під новий цвинтар порушували минулого тижня під час оперативної наради у міського голови. 9-го березня під час брифінгу Ігор Пальонка зазначив, що розглядаються два можливі варіанти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні