--> Чемпіонка використала презерватив, щоб виграти «золото» Олімпіади-2020. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чемпіонка використала презерватив, щоб виграти «золото» Олімпіади-2020. ВІДЕО

0
-1
Чемпіонка використала презерватив, щоб виграти «золото» Олімпіади-2020. ВІДЕО
7-разова чемпіонка світу з веслувального слалому Джессіка Фокс використала презерватив, щоб полагодити свій каяк перед фінальними заїздами на Олімпіади-2020.

Про це повідомляє Обозреватель.

27-річна австралійська зірка завоювала "золото" в змаганнях каное-одинаків. У себе в TikTok 27-річна австралійка виклала відео, в якому показує, як гумовий виріб допомагає їй полагодити транспортний засіб.



У ролику видно, як член її команди спершу обробляє ніс каяка спеціальною вуглецевою сумішшю, а потім натягує зверху презерватив.

"Б'юся об заклад, що ви ніколи не знали, що презервативи можна використовувати для ремонту каяків. Це надає карбону гладку поверхню!" – підписала відео Фокс.



А от на попередніх Іграх презервативи мали великий попит через їхнє традиційне призначення під час справжніх "секс-фестивалів" у Ріо.

Вважається, що на Ріо-2016 було роздано приголомшливу кількість профілактичних засобів: 450 000.

У Токіо-2020 діє заборона на секс у межах заходів щодо запобігання розповсюдженню COVID-19, але 160 000 презервативів були поширені організаторами. Один із таких безкоштовних подарунків і використала команда Фокс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні