--> Маршрутка за 30 гривень: мешканці Луцької ТГ скаржаться на перевізника. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Маршрутка за 30 гривень: мешканці Луцької ТГ скаржаться на перевізника. ФОТО

1
7
Маршрутка за 30 гривень: мешканці Луцької ТГ скаржаться на перевізника. ФОТО
Мешканці села Клепачів, яке віднедавна належить до Луцької тергромади, нарікають на проблему з доїздом до обласного центру Волині.

Про це вони розповіли під час зустрічі з депутатами від "Громадянського Руху "СВІДОМІ" Михайлом Находом, Аллою Надточій та Христиною Синюк (Назар), які й ініціювали зустріч, – йдеться на сторінці "СВІДОМИХ" у фейсбуці.

Однією із головних проблем для мешканців села є доїзд до Луцька, адже власник автобусного маршруту Луцьк – Клепачів збільшив вартість проїзду на 30%. Люди вважають нову ціну необґрунтованою. Ця маршрутка – єдине сполучення села з обласним центром: інші автобуси сюди не заїжджають.



"Раніше доїзд з Клепачева до майже центру Луцька коштував 17 гривень, нині вартість зросла до 30 грн в одну сторону. А може підстрибнути й до 50 грн. Щоб проїхати туди та повернутися людям треба 60, а то й 100 гривень. Для працюючих це значна сума, а для пенсіонерів і поготів", – зазначається в дописі.



Ще однією проблемою є відсутність місця для культурного дозвілля – клубу, де можна було б влаштовувати концерти чи дискотеки, в селі немає. Усі заходи святкування відбуваються біля старої сільської школи. Відсутнє дозвілля для молоді та школярів.



Також жителі села розповіли про необхідність облаштувати пішохідний перехід біля магазину, а також встановити додаткові "лежачі поліцейські" біля в'їзду в село та на перехресті. До слова, засоби примусового зниження швидкості минулого року встановили біля школи за сприяння депутата від "Громадянського Руху "СВІДОМІ" Валентина Хаймика.




Дорога у Клепачеві також потребує ремонту. Оскільки це траса обласного значення, то його має виконати Служба автомобільних доріг.

Депутати "Громадянського Руху "СВІДОМІ" пообіцяли докласти максимум зусиль, аби проблеми села вдалося вирішити.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"раніше коштував проїзд 17 грн., а тепер - 30 грн. - подорожчав на 30%"...... ну, якщо свідомі так вміють рахувати...а взгалі, подібні проблеми існують скрізь, все вирішується без піару на публіку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні