--> Як у Львові підробляють довідки з негативним результатом тесту на коронавірус | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як у Львові підробляють довідки з негативним результатом тесту на коронавірус

0
-7
Як у Львові підробляють довідки з негативним результатом тесту на коронавірус
У Львові тур агенти продавали довідки негативним результатом на корона вірусне захворювання.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Львівські поліцейські встановили, що місцеві турагенти продавали туристам довідки з ознаками підробки, які підтверджують відсутність коронавірусу. Довідки призначалися для прикордонного контролю та пропуску через державний кордон України.

До виготовлення та розповсюдження довідок виявились причетні працівники однієї з медичних установ та деяких туристичних фірм. Заради власного незаконного прибутку змовники створили схему виготовлення та збуту довідок із негативним тестом та без проведення будь-яких лабораторних досліджень.

Замовлення обходилося клієнтам у 800-900 гривень. Правоохоронці встановили, що група осіб встигла виготовити майже 2 000 фальшивих ПЛР-тестів.

У разі доведення вини за вчинені дії, підозрюваним може загрожувати обмеження волі строком до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні