--> Після загибелі дитини: влада хоче заборонити купатись у фонтанах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Після загибелі дитини: влада хоче заборонити купатись у фонтанах

0
1
Після загибелі дитини: влада хоче заборонити купатись у фонтанах
Прокуратура розпочала перевірку безпеки міських фонтанів Дніпра після того, як в одному з них смертельно травмувалася чотирирічна дитина.

Про це повідомляє Корреспондент.

Зазначається, що через трагедію міська влада хоче заборонити гратися і купатися у фонтанах.

Директор комунального підприємства Дніпровського міськради Олексій Прохоров заявив, що фонтани в принципі є об'єктами підвищеної небезпеки, і купатися в них небезпечно, повідомляє Дніпро.Оперативний.

"Фонтани не розраховані і не призначені для купання людей, для цього є спеціально відведені місця. Співробітники нашого комунального підприємства спільно з КП "Муніципальна варта" постійно роблять зауваження людям, щоб вони не купалися у фонтанах. Тому що в фонтанах розташовані металеві насадки і електроосвітлення. Все це свідчить про те, що купатися там вкрай небезпечно", - повідомив він.

Чиновник додав, що на найближчій сесії міськради Дніпра може проголосувати за введення великих штрафів за купання у фонтанах, а також встановлення попереджувальних табличок біля них.

Раніше повідомлялося, що в Дніпрі помер 4-річний хлопчик, який за день до цього послизнувся і впав під час гри в одному з фонтанів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні