--> Расизм і гомофобія: скандал із «Дизель шоу». ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Расизм і гомофобія: скандал із «Дизель шоу». ВІДЕО

0
-3
Расизм і гомофобія: скандал із «Дизель шоу». ВІДЕО
Днями спалахнув скандал довкола української гумористичної програми "Дизель шоу". Авторів проєкту звинуватили в расизмі та гомофобії через номер "Тарас-Папуас". Представники студії відповіли на звинувачення.

Про це повідомляє "Дизель шоу".

Художній керівник "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов і шеф-редактор Олексій Бланар заявили, що не жартували над темношкірими й представниками ЛГБТ-спільноти. Вони нібито висміювали тенденції світового кінематографа.

Команда "Дизель шоу" створила номер "Тарас-Папуас" після того, як довідалась, що фея у фільм "Попелюшка" буде гендерно-нейтральною. До слова, її грає популярний американський актор Біллі Портер.

Крім того, гумористів обурило, що престижна кінопремія "Оскар" випустила низку квот, які визначають кількість жінок, представників етнічних груп та ЛГБТ-спільноти на знімальному майданчику.

"Цим роликом ми точно не хотіли нікого образити, це справжнісінький приклад сатири. Ми висміяли тенденції світового кіно, намагаючись захистити українську класику від популярних рішень", – йдеться в заяві "Дизель шоу".

Ба більше, Крутоголов і Бланар вважають неприпустимим сміятися з віросповідання, свободи вибору та людського здоров'я. На їхню думку, у номері "Тарас-Папуас" немає ані расистських, ані гомофобних жартів. Заяви блогера Віктора Вемуна вони назвали "неіснуючими дурницями".

До слова, "неіснуючі дурниці" зауважив не лише комік Віктор Вемуна, якого запрошували в номер, а й зірки українського шоу-бізу – Джамала, Олександра Заріцька з гурту KAZKA, Alyona Alyona.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні