--> Дивні прикмети різних країн світу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дивні прикмети різних країн світу

1
10
Дивні прикмети різних країн світу
У кожній країні є свої незвичайні прикмети, які на перший погляд можуть здатися незрозумілими і дивними. Але всі ми унікальні, тому кожен народ вірить у щось своє, навіть якщо воно не піддається ніякій логіці.

Японія

В Японії дуже погане відношення до цифри «3». Японці ніколи не фотографуються утрьох, тому що за їх прикметою, людина яка опиняється в центрі фотографії обов’язково помре через деякий час.

Також японці ніколи не встромлюють палички у тарілку, яка наповнена рисом, а кладуть їх поряд. Вважається, якщо встромити палички в рис можна отримати закляття, яке вже ніколи вас не покине.

Китай
Для китайців, отримати удар віником – жахлива образа. Мітли, у Китаї, з давніх-давен асоціюються з нечистою силою. Саме тому, віники ніколи не використовуються для очищення статуй богів.

Також поганою прикметою для чоловіка вважається відрощування бороди, адже таким чином можна накликати біду на всю родину. Найцікавішим також є той факт, що викликати духів богів китайці можуть лише тоді, коли будуть обрізувати нігті після опівночі.

Таїланд

Поганим знаком вважається народження у кішки п’ятьох кошенят, а у собаки шістьох цуциків. Також у Таїланді вірять, що якщо жінка випадково забуде ім’я свого чоловіка, то він має обов’язково навчитися ходити на руках.

Голандія

У Голандії звичайні традиції, проте є одне «але» - вони ненавидять рудих. Якщо у сім’ї народиться руда дитина, то її волосся почнуть перефарбовувати ще з перших років життя.

Мексика

Мексиканці вважають, що якщо відкрити парасолю в будинку – це обов’язково принесе біду. Якщо ж ви зустрінете руду людину на вулицях Мексики – можете сміливо ущипнути сусіда, тому що це принесе вам везіння.

Греція

Якщо ви опинилися на відпочинку в Греції, не забувайте ставити своє взуття підошвою вниз, тому що зворотна позиція взуття не принесе вам щастя. Також у греків є ще одна дивна прикмета: вони не люблять приймати компліменти від голубооких незнайомців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну отримати віником то і у нас не приносить задоволення
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні