--> На Волині затримали серійного крадія з Узбекистану. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині затримали серійного крадія з Узбекистану. ФОТО

0
3
На Волині затримали серійного крадія з Узбекистану. ФОТО
Серійному крадієві, якого затримали у Володимирі-Волинському оголошено ще три підозри про вчинення злочинів.

Про серійного крадія Волинь24 повідомили у Володимир-Волинському районному відділі поліції.

Кілька тижнів тому поліцейські Володимир-Волинського РВП затримали 45-річного уродженця Узбекистану без визначеного місця проживання. Нині слідчі розслідують чотири факти крадіжок за заявами жителів міста та району, до яких приклав руку цей чоловік.

На початку червня до чергової частини звернувся житель міста, який повідомив, що під час розпиття спиртних напоїв в закинутому приміщенні у нього було викрадено мобільний телефон марки «Самсунг». Згодом працівники поліції зареєстрували другу заяву про вчинення крадіжки з території домоволодіння у Володимирі-Волинському - було викрадено набір інструментів.



Після кількох днів тиші надійшов виклик про вчинення чергової крадіжки. У ніч на 16 червня, перебуваючи на території села Овадне Володимир-Волинського району в стані алкогольного сп’яніння, невідомий зайшов на територію домоволодіння та викрав з літньої кухні мікрохвильову піч.

Цього виявилось замало, і зловмисник того ж дня на території села Верба, з подвір’я житлового будинку таємно викрав велосипед.



Володимир-Волинські поліцейські встановили особу серійного крадія та затримали його. 28 червня йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою та оголосили підозру за одним з фактів вчинення крадіжки.

27 липня зловмиснику оголошено підозру по факту ще трьох крадіжок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні