Чоловік порізав дівчину та замкнув у квартирі, коли та йому відмовила

0
1
Чоловік порізав дівчину та замкнув у квартирі, коли та йому відмовила
У Львові затримали чоловіка, який порізав свою дівчину та кинув її у квартирі, а після цього намагався втекти до Одеси.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 26 липня, близько обіду до поліції Мукачева надійшло повідомлення від медиків, що до них доставлено дівчину з численними ножовими пораненнями всього тіла, одне з яких в живіт.

27-річна дівчина розповіла поліцейським, що тілесні ушкодження напередодні ввечері їй наніс знайомий. Виявилося, що хлопець, який закоханий в дівчину, не отримав у відповідь взаємності та сильно розізлився. Схопивши ножа, він почав наносити потерпілій численні удари, після чого зловмисник ще деякий час провів у помешканні дівчини. Потім він забрав її мобільний телефон, зачинив у квартирі та втік.

Поранена дівчина майже пів доби не змогла вибратися з помешкання та звернутися по допомогу медиків. Згодом їй все ж вдалося повідомити друзів, які викликали швидку допомогу.

Поліцейським вдалося швидко затримати зловмисника на автовокзалі Львова, коли той намагався сісти на автобус до Одеси.

За цим фактом слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за умисне тяжке тілесне ушкодження, залишення в небезпеці та крадіжку.

Дівчину прооперували, вона перебуває в реанімаційному відділенні. За скоєне зловмисник може отримати до восьми років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні