Хайп пішов не у те русло: тіктокер розбив віскі за $7,5 тисяч і розплакався, бо не має грошей. ВІДЕО

1
12
Хайп пішов не у те русло: тіктокер розбив віскі за $7,5 тисяч і розплакався, бо не має грошей. ВІДЕО
Заради хайпу київський тіктокер розбив пляшку віскі вартістю у 7,5 тисяч доларів. Наступного ж дня оператор, який знімав цей "подвиг" попросив вибачення.

Про інцидент повідомляє Телеграм-канал "Ху**вый Киев".

Усе через те, що хайп блогерів пішов не у те русло: підлітків почали засуджувати і гостро висміювати. Відтак один з хлопців вирішив "вибілитися".

"У мене, на жаль, немає таких грошей"

Відзначимо: просити вибачення за вчинок став закадровий герой ролика – оператор. На своїй сторінці у соцмережі він на камеру розплакався і пообіцяв, що більше так не буде.

"Я прошу вибачення за те, що ми розбили пляшку, я це усе знімав на відео. Мені дуже-дуже соромно. У мене, на жаль, немає грошей, щоб заплатити за цю пляшку", – розповів тіктокер.

Користувачі соцмереж іронізують: мовляв, вибачитися немає за що. Просто хлопцеві потрібно 5 років безкоштовно попрацювати у магазині.

Подробиці інциденту

Інцидент стався у магазині Goodwine у Печерському районі Києва вдень 25 липня. Двоє хлопців зайшли у магазин і попрямували до стелажу з елітними напоями.

Один із них взяв пляшку, на камеру сказавши, що це віскі за 7,5 тисяч доларів. Відтак він взяв її у руку, і нібито раптово пляшка вислизнула. Тоді хлопець театрально схопився за голову.

Віскі, яке розбив блогер, за його ж словами, це – Glen Grant Rare Vintage 1948. В інтернет-магазині Goodwine воно коштує 205 тисяч гривень або 7,5 тисяч доларів.

Відзначимо, їхній хайп зі сторони знімали на ще один телефон. Незрозуміло, чи це була це стороння людина, чи ще один учасник-тіктокер.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що за така "струя" пішла-наговорити зайвого, побити-поломити, "накосячити", а потім слізно вибачатися. Це "квест" такий, чи молодь немає мізків, за них смарфон думає?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні