Що відчуває людина у момент смерті

1
3
Що відчуває людина у момент смерті
Багато людей точно думали про те, що може відчувати людина під час смерті. Всесвітньо відомий лікар Сем Парніа розкрив таємницю про те, що в момент смерті людина відчуває спокій і блаженство.

Про це повідомляє Мета.

Сем Парніа зазначив, що у момент смерті люди можуть зустрітися з померлими родичами.

В кінці організм людини перестає наповнюватися киснем, який потрапляє в мозок, після чого починається відключення мозкових ланцюгів. Проте існує не лише фізичний процес смерті, а й психологічний. Саме він позбавляє людей, які пережили переживання щодо смерті, страху закінчення життя.

Досвід смерті не є неприємним для переважної більшості людей. Для тих з нас, хто вмирає природною смертю процес закінчення життя дуже комфортний, блаженний і мирним. Люди описують відчуття яскравого та теплого, світла.

Люди, які були на межі смерті розповідають, що бачили «загробне життя». Наприклад, жінка на ім'я Ребекка, втратила свідомість під водою і, побачила, що вона літала в хмарах та дивилась на Землю під собою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво звідки в нього така інформація, небіжчики нашептали?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні