Топ-10 спеціальностей, які популярні серед абітурієнтів: рейтинг МОН

1
4
Топ-10 спеціальностей, які популярні серед абітурієнтів: рейтинг МОН
МОН України опублікували рейтинг найпопулярніших спеціальностей серед абітурієнтів.

Про це повідомляє Українське Радіо.

Експерт у напрямку «Освіта» Українського інституту майбутнього Микола Скиба розповів про спеціальності, які обирають майбутні студенти.

За рейтингом найпопулярніших спеціальностей серед абітурієнтів, які оприлюднили у Міністерстві освіти і науки України, найбільше заяв подали на такі спеціальності: філологія, право і менеджмент, комп'ютерні науки, середня освіта, журналістика, інженерія програмного забезпечення, психологія, маркетинг і економіка.

Микола Скиба зазначив, що школа випускає незрілих людей, які не готові психофізіологічно вибирати професії. Мовляв, вступників перші курси університету, це як додатковий майданчик, щоб зорієнтуватися в житті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

-"Микола Скиба зазначив, що школа випускає незрілих людей, які не готові психофізіологічно вибирати професії"-.А це тому що сучасну молодь цікавить смартфон та соцмережі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні