--> Фрезер для манікюру та педикюру: універсальний прилад для дому та салону* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Фрезер для манікюру та педикюру: універсальний прилад для дому та салону*

0
5
Фрезер для манікюру та педикюру: універсальний прилад для дому та салону*

У сучасної жінки практично не залишається часу для регулярного відвідування салону, щоб підправити форму нігтів на руках і ногах. Впоратись з таким завданням у домашніх умовах допоможе фрезер. Це пристрій, який забезпечує корекцію, модифікацію й вирівнювання нігтів, делікатно видаляє кутикулу та огрубілу шкіру на стопах. 


Принцип роботи пристроїв, призначених для манікюру та педикюру однаковий, але вони можуть відрізнятися за рівнем потужності, а також мають різну комплектацію. Педикюр передбачає виконання додаткового етапу – полірування стоп і видалення грубої шкіри. 


Техніка апаратного манікюру виключає можливість травмування. Освоїти процес цілком під силу без додаткової підготовки – достатньо дотримуватися рекомендацій, які містяться в посібнику. Користувач тримає ручку (з'єднується з блоком живлення), на якій розташований обертовий вал. Саме на нього встановлюються різні за формою й рівнем абразивності насадки. З їхньою допомогою ви зможете:



  • легко і якісно обробити нігтьові пластини без застосування допоміжних пристроїв і аксесуарів;

  • отримати хороші результати при підвищеній сухості шкіри й швидкому зростанні кутикули;

  • делікатно скорегувати форму ламких, схильних до розшарування, ослаблених пластин.


Спочатку можливо комбіноване застосування фрезера й інструментів для манікюру. Після того, як ви освоїте техніку оброблення, всі процеси будуть виконуватись тільки за допомогою цього приладу. У мультирегіональному інтернет-магазині MAKEUP https://makeup.com.ua/categorys/1242237 можна купити фрезер з безплатним доставленням замовлення за призначенням. Враховуємо умови застосування – вдома (тільки для себе), робота в салоні з великим потоком відвідувачів, обслуговування клієнтів на виїзді.


Актуальні параметри вибору



  • Потужність. Для домашнього застосування досить 35-45 Вт. Такі моделі можна використовувати як для манікюру, так і для педикюру. Чим вище цей показник, тим довше прилад може працювати без перерви. Тому для професіоналів, які обслуговують велику кількість клієнтів, необхідні моделі потужністю не менше 100 Вт.

  • Швидкість обертання. Цей показник залежить від того, які операції ви плануєте виконувати. У домашніх умовах цілком достатньо моделі, яка здійснює 10000-20000 об/хв. Наявність перемикача швидкостей є обов'язковою умовою, якщо планується виконувати різні процеси (наприклад, шліфування та полірування натуральних або штучних нігтів, оброблення мозолів).

  • Електродвигун. Може бути безколекторним чи колекторним. Безколекторні мають спеціальні датчики, які подають струм. Така конструкція забезпечує плавну, безшумну роботу. Цей мотор практично не має деталей, схильних до зносу, а його робота не супроводжується тертям і перегрівом. Безколекторні фрезери вибирають досвідчені майстри з великою клієнтурою, оскільки ціна їх досить висока. У колекторному моторі подачу струму забезпечують щітки. Це бюджетна пропозиція, яке цілком підійде для домашнього застосування, а також для майстрів-початківців. Працює такий прилад повільніше та створює більше пилу, ніж безколекторна модель.

  • Насадки. Для початківців їхня кількість повинна бути невеликою й відповідати типу виконуваних операцій. Наприклад, голкоподібна видаляє кутикулу, циліндрична розгладжує нерівності, а кулепобідна – шліфує.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні