--> До ветерана АТО, який облив фекаліями викладачку прийшов спецназ. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До ветерана АТО, який облив фекаліями викладачку прийшов спецназ. ФОТО. ВІДЕО

5
6
До ветерана АТО, який облив фекаліями викладачку прийшов спецназ. ФОТО. ВІДЕО
У Чернівцях 24 липня провели обшуки у 45-річного чоловіка. Він почав перешкоджати роботі правоохоронців, внаслідок чого на підмогу викликали бійців роти особливого призначення.

Про це повідомляється на сайті ГУ НП у Чернівецькій області.

Місцеві ЗМІ уточнюють, що йдеться про чоловіка, який нещодавно облив викладачку фекаліями. Це нібито ветеран АТО Дмитро Корній, який був поранений на фронті і має інвалідність.

Правоохоронці уточнюють, що у них було рішення суду для проведення слідчих дій, проте підозрюваний поводився агресивно і перешкоджав їх роботі. Тому на місце були викликані співробітники роти поліції особливого призначення.

Під час обшуків у чоловіка виявили пістолет без дозволу, а також інші докази причетності до протиправної діяльності.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) КК.

"Чернівецький промінь" пише, що крім бійців спецпідрозділу були залучені 15 поліцейських і кілька одиниць техніки. Видання припускає, що у викладача є родичі в правоохоронних органах, чим і викликана "така активність".

Дружина підозрюваного заявила, що під час обшуків її чоловіку стало погано і йому викликали швидку допомогу. Також вона називає все, що відбувається "підставою поліції".







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурачок зробив дурницю і тепер будуть його судити.
Відповісти
Ніхто не буде його судити, учасників АТО не судять, для них море по коліна, вони у сраці всіх мають. Нехай тільки но правоохоронці доведуть справу до суду, то судове засідання не відбудеться, або ще слідчий закриє сам кримінальну справу. Прийдуть на суд 50-100 учасників АТО, то суд зразу виправдувальний вирок щодо цього Корній Дмитра прийме. Що хіба не так???
Відповісти
Облив какавельками -бандит-рецидивист. А те що сєпарня по Києву вільно ходить то спецпризначенців на них ніхто не направляє, а тут треба дискредитивувати ветерана АТО то силовиків швидко "натравили".Браво " ЗЕвлада"
Відповісти
"Спецназ"-це русизм. Мову вчіть!
Відповісти
"Спецназ"-це русизм. Мову вчіть!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні