--> З танка обстріляли село під Миколаєвом: усі подробиці НП | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З танка обстріляли село під Миколаєвом: усі подробиці НП

0
3
З танка обстріляли село під Миколаєвом: усі подробиці НП
У Миколаївській області на полігоні Широкий Лан стався небезпечний інцидент: під час навчань Cossack Mace-2021 з танка випадково обстріляли населений пункт.

Про це повідомила військова прокуратура Південного регіону.

Правоохоронці заявили, що в ході стрільб з танків Т-64 в русі, які відпрацьовували військовослужбовці 54-ї окремої механізованої бригади імені гетьмана Івана Мазепи, кілька снарядів розірвалися недалеко від населеного пункту і на території приватного домогосподарства. Обійшлося без потерпілих.

У зв'язку з інцидентом вже відкрито кримінальне провадження через недбале ставлення до служби. Триває перевірка.

Зазначимо, що згодом повідомлення зникло із сайту прокуратури, але прокурори Миколаївської області офіційно підтвердили сайту Сьогодні і саму НП, і те, що постріл був зроблений з танка, який перебував у русі. Також у спеціалізованій прокуратурі підтвердили, що дійсно було потрапляння танкового снаряда на територію приватного домоволодіння.

"Підтверджуємо такий факт. Для того, щоб з'ясувати, з якої причини це сталося, потрібен час", – повідомила речниця прокуратури Яна Стекачова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні