--> «Спалився» : у львівського жебрака магічним способом виросла рука. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Спалився» : у львівського жебрака магічним способом виросла рука. ВІДЕО

0
-6
«Спалився» : у львівського жебрака магічним способом виросла рука. ВІДЕО
Нещодавно львів'янин став свідком магічного "зцілення" місцевого жебрака. Чоловік буцімто без руки просив милостиню у центрі Львова. Однак за кілька хвилин його помітили неподалік – п'яного і вже з рукою.

Про курйоз стало відомо у ZAHIDWTF.

На львівських вулицях часто можна зустріти жебраків. Однак буває, що вони насправді не потребують допомоги, а намагаються ошукати довірливих містян та туристів.

Чоловік без руки жебрав у центрі Львова

Нещодавно у мережі оприлюднили відео магічного "зцілення" львівського жебрака. Чоловік просив милостиню у самісінькому центрі міста. У нього не було руки, що, ймовірно, розчулювало багатьох небайдужих людей.

Однак за деякий час його помітили неподалік. У жебрака вже не було інвалідності й він спокійно розпивав алкоголь зі своїм товаришем. На запитання, як у нього знову виросла рука, чоловік відповів, що "це сталося саме собою" і він – людина-ящірка.

"Так, в мене не було руки і я просив. Але тепер буду просити з двома руками", – зазначив жебрак.

Очевидно, що чоловік намагався ошукати довірливих людей. На відео видно, що його рука перебуває під одягом. Він сидів навколішки, що також дозволило жебраку замаскувати кінцівку.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні