Скандал: стрітбольну команду назвали «Гітлерівці»

3
0
Скандал: стрітбольну команду назвали «Гітлерівці»
Учасники змагань зі стріболу на честь святкування Дня міста на Кіровоградщині «оригінально» назвали команду – «Гітлерівці».

Про це повідомляє Україна-Центр.

У Новомиргороді, в рамках святкування Дня міста, відбулись змагання зі стрітболу – вуличного баскетболу три на три. Одна з команд-учасників називалася «Гітлерівці».

Міський голова Новомиргорода Ігор Забажан був шокований – він про «гітлерівців» дізнався разом із іншими городянами, які прийшли на центральну площу.

На всю країну цю інформацію озвучив мешканець міста Ігор Немировський: «Сьогодні прийшли з сином на центральну площу, де проходили змагання зі стрітболу. Ми підійшли подивитися на гру дітей. Прозвучало оголошення від ведучих змагань: “Приготуватися командам “Фенікс” і “Гітлерівці””!

Я подумав, що не дочув. Після завершення гри було повторне оголошення, “Гітлерівці”. Для впевненості перепитав у хлопців із сусідньої команди. Вони зі сміхом підтвердили, що назва команди – “Гітлерівці”.

Поліція на площі теж була присутня. Але найстрашніше, що повна площа людей – і нікого це не бентежить. Такими темпами будемо в квітні святкувати день народження Гітлера? Хоча, може, я не маю рації, і це зараз нормально?», - риторично запитав містянин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого не "путлєровци"?
Відповісти
Так, з рештою для УКРАЇНЦІВ німці загрозою не були!
Відповісти
А чего ж тогда бандеровцы воевали против немцев, если те не были угрозой?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні